Volwassenen

Wat is een verzwaringsdeken voor volwassenen?

Een  verzwaringsdeken volwassenen is hetzelfde als een normale dekbed, maar heeft een zwaarder gewicht. Het zware gewicht geeft het gevoel van een stevige knuffel. Op deze manier geeft de verzwaringsdeken een geborgen en veilig gevoel. Dit zorgt dat je makkelijker en dieper kan slapen, dat je meer kan ontspannen dus dit helpt ook om angst en stress te verminderen. Met een verzwaringsdeken voor volwassenen krijg je ook een betere nachtrust, dat betekent meer energie, dus je wordt vol energie wakker na het lekker slapen onder een Calmzy verzwaringsdeken volwassenen.

De onderliggende wetenschap bij verzwaringsdekens is Diepe Druk Stimulatie (DDS). DDS is een constante diepe druk op het lichaam, die subtiel en gelijkmatig over het lichaam verdeeld wordt. Lees hier meer over  Diepe Druk Stimulatie. Verzwaringsdekens ondersteunen de aanmaak van hormonen die verantwoordelijk zijn voor slaap (Melatonine) en een goed humeur (Serotonine), terwijl het hormonen gerelateerd aan stress en angst (cortisol) laat afnemen.

Het kiezen van een verzwaringsdeken volwassenen kan complex zijn! Dus hoe kun je het beste kiezen met zo’n enorm aanbod aan verzwaringsdekens? In deze Calmzy verzwaringsdeken stappenplan lees je over de belangrijkste aspecten wanneer je overweegt om een verzwaringsdeken te kopen. Wij adviseren een verzwaringsdeken voor volwassenen te kopen die een gewicht van ongeveer 10% van je eigen lichaamsgewicht heeft.

Volwassenen

Actieve filters